“Всім скинутися по 500 грн”: Шмигаль приголомшив заявою про багатомільярдну дірку в бюджеті

У мережі розкритикували прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля за його заяву про дефіцит бюджету

Прем’єр зазначив, що розмір дефіциту становить приблизно 300 млрд грн.

“Це відносно невелика сума в порівнянні з деякими європейськими країнами, де бюджетний дефіцит, за його словами, оцінюється навіть в 10-14%”, – заявив Шмигаль.

Крім того, він підкреслив, що сума в 300 млрд грн узгоджена з міжнародними партнерами і кредиторами.

“Вона абсолютно посильна для України, а уряд “чітко розуміє” джерела його покриття”, – вважає прем’єр.

Така заява чиновника не залишилася без уваги громадськості. Політолог і журналіст на своїй сторінці в Facebook яскраво перефразував слова прем’єра:”Капітан “Титаніка”: ми не тонемо, просто ми зіткнулися з айсбергом і нас заливає водою.”, – зазначив він.

Українці в коментарях висловили солідарність з журналістом і не упустили момент пожартувати над словами прем’єра:  “Для кого дефіцит, а для кого можливості”, “всім скинутися по 500 грн. Я правильно порахував?”, ” Йшов 775 день падіння зеленого “Бройлера–747″ над водами Дефолтового океану”,” а по-моєму, Шмигаль геніальний! У своєму роді так сформулювати!”, “Суща дурниця – не вистачає пару копійок”, ” так, маленька текти – можна жуйкою заліпити)”, – писали в мережі.

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Всім скинутися по 500 грн”: Шмигаль приголомшив заявою про багатомільярдну дірку в бюджеті