Лист чоловіка, який побував на пологах дружини … Це важко прочитати без сміху!

Піднімаємося на 5 поверх пологового будинку … пологове відділення … святая святих … тут ще не ступала нога простого смертного чоловіка !!! Нам визначають окрему палату … Розташовуємося … чую як в сусідніх палатах бідненькі породіллі стогнуть … кричать … плачуть … скребуть стіну … і до мене доходить КУДИ Я ПОТРАПИВ І ЩО ЗАРАЗ БУДЕ !!!

Поставили крапельницю … щось не так з голкою … виходжу в коридор … і всім своїм басом на весь поверх … «СЕСТРАААааааа» … всі породіллі спочатку притихли … потім відразу у двох почалися стрімкі пологи (мені навіть подяку висловили).

З 5 ранку, до 1 годині дня … ні покурити, ні в туалет, весь час з дружиною … масажую їй крижі … Вона повідомляє лікарям, що їй треба ТЕРМІНОВО народити … тому що в 6 вечора нам привезуть холодильник … До першої години дня я вимотаний як після розвантаження ешелону брудних памперсів.

Коли ми переходили з палати на пологовий стіл (або стілець) … я хотів зникнути … провалиться … знепритомніти … Але моя свідомість залишати мене не хотіла! Потуги !!! О БОЖЕ НЕВЖЕ ТАКЕ МОЖЕ БУТИ ??? Тужусь РАЗОМ ЗІ СВОЄЮ ДРУЖИНОЮ … На щоках У МЕНЕ лопаються КАПІЛЯРИ … ОЧІ ЧЕРВОНІ … (ще чуть-чуть, і я «народив би» разом з нею в прямому сенсі … ось тільки плід моїх пологів був би несподіванкою для всіх присутніх при пологах) =)))))))))) …

Нелюдський крик ОСТАННІ потуги … ТИША (пройшло кілька миттєвостей, але мені здається що йде годинник, я відчуваю як ворушаться і сивіє волосся на голові) … і наше маленьке диво своїм найпрекраснішим і чесним криком повідомило всьому людству, що вона з’явилася на світ … вона готова жити … і наплювати їй на всіх навколо, окрім татка і мамки.

Мені повідомляють, що у нас дівчинка … я стою і плачу не приховуючи сліз … всі хто був в «роділці» з повагою дивляться на мене … і вітають … а я стою … розмазую соплі і реву … Дорогі жінки … СПАСИБІ ВАМ … !!!

Джерело:kenguru.plus

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Лист чоловіка, який побував на пологах дружини … Це важко прочитати без сміху!