“Без корупціонерів у шоколаді!”: Зеленський “втер носа” попереднику Порошенку. “Не обіцяємо, а робимо”

У мережі активно коментують фото Володимира Зеленського з “Великого будівництва”

Знімок з’явився на офіційній Facebook сторінці глави держави.

Відзначимо, що в рамках робочої поїздки до Запорізької області Президент Володимир Зеленський ознайомився з ходом будівництва автотранспортної магістралі через річку Дніпро в обласному центрі.

“Міст в Запоріжжі. Будуємо цілодобово! Хтось обіцяв багато років, а ми робимо!”, – йдеться в підписі до знімка, з явним докором минулій владі і Петру Порошенку.

Українці по-різному відреагували на такий пост Зеленського. Багато підтримали “Велике будівництво”, але були і ті, хто критикував гаранта.

“Дивані критики … легко судити і гнобити людину, яка прийшла відновлювати руїни країни. Ви зі своїм життям спочатку розберіться”, “Спасибі за вашу працю для успішної України Без корупціонерів в шоколаді”, “Ти себе на тому фото бачив? Нарцис самозакоханий, що ви там будуєте? добудовувати, ось правильне слово і гарантую, в три дорого “,” Хіба президент за мости відповідає? “,” чи може варто було йти на посаду головного будівельника або завгоспа замість президента? Мости – це ж звичайно пряма відповідальність глави держави ” , – писали під знімком.

Джерело:korupciya.com

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Без корупціонерів у шоколаді!”: Зеленський “втер носа” попереднику Порошенку. “Не обіцяємо, а робимо”