“Скинете мене, і це буде початок вашого кінця”: Лукашенко щойно з трибуни заявив, що “не віддасть Білорусь” і готовий до…

Лукашенко вважає, якщо Білорусь погодиться провести повторні вибори, то вона “загине як держава”.

Олександр Лукашенко вийшов на трибуну мітингу на свою підтримку і виступив перед своїми прихильниками. Він заявив, що за жодних обставин не віддасть Білорусь, “навіть коли буде мертвим”. 

Лукашенко виступив з промовою близько 14:20 на проспекті Незалежності у Мінську. 

“Пам’ятайте: загубите — не Лукашенка — а першого президента, і це буде початком вашого кінця. Стоятимете на колінах, як в Україні та інших країнах стояти на колінах та молитися незрозуміло на кого”, – заявив він.

Він також подякував усім, хто зібрався на мітингу. За його підрахунками – це понад 50 тисяч людей, хоча ЗМІ раніше повідомляли, що на мітинг прийшло близько 2 тисяч осіб.

“Цінність ось цього понад 50-тисячного дійства – ви цим показали, хто в домі господар”, – звернувся Лукашенко. 

Під час виступу він також звинуватив Литву, Латвію, Польщу та Україну в наказі провести нові вибори в Білорусі.

“НАТОвські війська лязгають гусеницями, йде нарощування військової сили на західних кордонах нашої країни. Литва, Латвія, Польща та, на жаль, наша рідна Україна, її керівництво, наказують нам провести нові вибори”, – заявив він. 

Щодо виборів, Лукашенко заперечив ідею повторного їхнього проведення. За його словами, якщо Білорусь погодиться – то “загине як держава”. А офіційні результати виборів 9 серпня назвав чесними, адже “не може бути понад 80% фальсифікацій”. 

За матеріалами ТСН

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Скинете мене, і це буде початок вашого кінця”: Лукашенко щойно з трибуни заявив, що “не віддасть Білорусь” і готовий до…