“Одна за одною швидкі забирають людей”: В одеській інфекційці робиться нeмuслuмe, лікарі б’ють на спoлoх і пpоcять людей…

У мережі показали, що відбувається за стінами одеської інфекційної лікарні під час епідемії китайського вірусу

Кадри були зроблені в перших числах серпня. Їх оприлюднила прес-служба міської ради, передає  Politeka.net (Щоб переглянути відео, доскролльте сторінку до кінця)

На записі видно лікарі в повній хімзахисту і забиті пацієнтами палати. Також показано, як хворим ставлять крапельниці і підключають до кисню, а у дворі лікарні помітна колона швидких, з 11 машин, які доставляють нових пацієнтів.

За словами медиків, вони розраховували, що епідемія піде на спад і все закінчиться через пару місяців, але, на жаль, ситуація погіршується з кожним днем.

«Думали, що влітку піде на спад і це все закінчиться. Але це не закінчується, як і в усьому світі. Нам дуже шкода, ми продовжуємо працювати. Просимо мешканців міста дотримуватися маскового режиму, якщо захворіли – залишатися вдома. Кожен день продовжують надходити хворі. Ми можемо просто не поміститися. Виписуємо 7-8 чоловік, а 10 надходить », – заявила завідувачка відділенням Любов Бошкова.

Відзначимо, в МОЗ повідомили про те, що Одеська область не готова до ослаблення карантину. Тим більше після того, як показник динаміки зростання випадків Covid-19 склав більше 10%. До кінця літа в Одесі може подвоїтися число хворих, тому в місті стали готувати резервні лікарні, які прийматимуть заражених.

Тепер пацієнтів з підозрою на інфекцію доставлятимуть в міську лікарню № 5 на Лидерсовском бульварі. Там вже розгорнули додаткову відділення, розповіла директор міського відділу охорони здоров’я Олена Якименко.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Одна за одною швидкі забирають людей”: В одеській інфекційці робиться нeмuслuмe, лікарі б’ють на спoлoх і пpоcять людей…