Тільки що у Дніпрі посеред вулиці чоловік ногами пoбuв жінку, вона знепритомніла а він продовжував копати (Відео)

Так кривдник покарав свою співмешканку за те, що вона його образила, кажуть очевидці.

На Європейській площі у Дніпрі на очах у перехожих чоловік вдарив жінку з ноги по обличчю. Від удару жінка знепритомніла.

Про це повідомляють дописувачі у соцмережах. Свідки кажуть, що у такий спосіб чоловік покарав дівчину за те, що вона його образила.

«Fatality на Європейській площі. За словами очевидців, мадам некрасиво висловлювалася на адресу чоловіка і його матері. За що була відправлена в нокаут, ударом з ноги в голову», – повідомляють очевидці.

Увага, на відео присутня сцена насильства! Людям до 18 років, а також тим, у кого вразлива нервова система, не рекомендовано переглядати ролик.

Очевидці цієї історії викликали швидку допомогу та поліцію. Вони повідомили, що до приїзду правоохоронців чоловік втік з місця пригоди.

Користувачів обурило те, що перехожих факт побиття не дуже схвилював, люди проходили повз, а дехто встиг усе відзняти, не втрутившись.

Жінку з травмою голови госпіталізували.

Правоохоронцям вдалося оперативно затримати зловмисника. Ним виявився 31-річний мешканець Покрова – співмешканець постраждалої жінки.

Зараз жінка надає свідчення поліцейським.

«Вказаний факт зареєстрований до журналу єдиного обліку. Найближчим часом буде прийнято рішення щодо правової кваліфікації події», – повідомили у відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

Нагадаємо, у Хмельницькій області засудили чоловіка, який жорстоко побив власну матір та залишив її помирати.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Тільки що у Дніпрі посеред вулиці чоловік ногами пoбuв жінку, вона знепритомніла а він продовжував копати (Відео)