На очах у всієї країни! Порошенко налетів на нього – на грані істерики. Він збирає охорону, зразу під офісом

Створення тимчасової слідчої комісії щодо розслідування обставин подій під Іловайськом, Дебальцево та Слов’янськом, очевидно не на жарт перелякало і вивело з рівноваги екс-президента Петра Порошенка.

Таку думку в ефірі телеканалу «Аверс» озвучив доброволець батальону «Донбас» Богдан Пташник.

Так, за його словами, після оголошення в залі парламенту ініціативи нардепів з депутатської групи «За Майбутнє» розслідувати ці події, до співголови депутатської групи Тараса Батенка підійшов Петро Порошенко і емоційно, на грані істерики, почав висловлювати свої претензії і невдоволення.

Окрім цього, вже наступного дня в соцмережах почали поширюватися відеозвернення від людей в камуфляжі, ветеранів АТО, в яких вони наголошують, що будуть захищати центральний партійний офіс партії «Європейська солідарність». Щоправда від чого і кого – наразі не відомо.

“Очевидно Петро Олексійович, фракція якого саботує створення депутатської комісії з розслідувань котлів і виходу Гіркіна з Слов’янська (практично – створення так званої ДНР), боїться можливих акцій протесту патріотично налаштованих спільноти і особисто щодо нього і під стінами осередків Партії Європейської Солідарності«, – зазначає Богдан Пташник.

Нагадаємо, Народні депутати від партії «За майбутнє», яку очолює волинянин Ігор Палиця, готують звернення про створення тимчасової слідчої комісії щодо ймовірної причетності п’ятого президента Петра Порошенка до збройної агресії Росїї. Йдеться про події у Слов’янську, Дебальцевому та Іловайську.

Про це 9 липня заявив народний депутат від депутатської групи «За майбутнє» Ігор Палиця в ефірі ток-шоу «Право на владу» на телеканалі «1+1».

«Над зверненням про створення ТСК ми працювали близько місяця. Працювали не тільки депутати. Ми залучили представників добровольчих батальйонів, які тоді були в тих подіях. Щоб вони допомогли нам чітко підготувати, що ми хочемо з’ясувати, і яке їхнє бачення. Партія «За майбутнє» буде подавати у вівторок офіційне звернення, підготовлене, підписане про створення тимчасової слідчої комісії», – повідомив політик.

«Ми будемо вимагати, щоб всі колеги в парламенті, навіть «Європейська солідарність», якщо їм немає чого боятися, підписалися під цим, дали своїх представників. І щоб ця тимчасова комісія почала відкрито працювати. Якщо український народ не дізнається правди, починаючи з Криму і закінчуючи тим, що зараз відбувається, і хто сказав нашому міністру закордонних справ, потім командувачу Військо-морським флотом, іншим представникам почати лякати український народ, що завтра нападе Росія, не буде без правди миру в цій країні», – резюмував Ігор Палиця.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

На очах у всієї країни! Порошенко налетів на нього – на грані істерики. Він збирає охорону, зразу під офісом