Президент Зеленський ввечері вперше зізнався, хто вціліє після пандемії, : “Всі повинні бути готовими до того, що…”

Президент Володимир Зеленський розповів, чого слід чекати після закінчення пандемії

Таку заяву він зробив в Skype-інтерв’ю канадському виданню  “The Globe and Mail”, передає Офіс президента.

Зеленський вважає, що після пандемії буде легше пристосується до нових реалій тим, хто вже зараз почне змінювати ставлення до себе і свої пріоритети. Зокрема президент порушив тему професій.

За словами Зеленського, якщо б зараз його 15-річна дочка попросила поради у виборі професії, то він би порадив їй шукати таку роботу, де можна заробляти самостійно, дистанційно і без колективу, завдяки діджитал-програмами.

“Те, що вже сталося, – це зміна ставлення до себе, до своєї професії… В світі з’явиться новий напрямок, новий підхід до освіти, освітніх програм. Я розумію, що дітям важливо бути і вчитися разом – це соціум, мікроклімат – але ми повинні бути готовими до таких викликів. Думаю, майбутні Рокфеллери з’являться саме з IT-технологій. Це вже є, але їх буде ще більше”, – прокоментував президент.

Зеленський зазначає, що після пандемії буде дуже важкий час для всіх країн. При цьому він зазначив, що нинішня ситуація показала, в якому стані знаходиться медицина насправді.

“Зараз ми бачимо, як пандемія забрала стільки життів у всьому світі. Треба міняти пріоритети, припинити всі війни, всі засоби і технології мають бути спрямовані на охорону здоров’я, на медицину, кліматичні проблеми. Треба переглянути систему боргів. Зараз всім країнам буде дуже важко, якщо ми цього не зробимо. І у всьому світі почнеться сильний економічна криза”, – додав президент Володимир Зеленський.

Зазначимо, глава Всесвітньої організації охорони здоров’я  едрос Адханом Гебрейсус заявив, що викликаний пандемією масштабний криза буде давати про себе знати протягом десятиліть.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Президент Зеленський ввечері вперше зізнався, хто вціліє після пандемії, : “Всі повинні бути готовими до того, що…”