Запам’ятає на все життя: Ілья Ківа приїхав на Рівненщину, і дуже сильно про це пожалів. Погляньте, що з нимм там зробили

Візит нардепів ОТЗЖ Іллі Ківи і «слуги народу» Сергія Литвиненка з «ТІТУШКИ» в місто Березне, що на Рівненщині, супроводжувався зіткненнями з поліцією, стріляниною та вибухами. «Нацкорпус» влаштував протестну акцію.

У вівторок, 23 червня, в місто Березне Рівненської області прибули депутати ОТЗЖ і «Слуги народу» Ілля Ківа і Сергій Литвиненко. Їх візит обернувся масовою акцією протесту і зіткненнями з поліцією. Відомо, що Ківа прибув в Березне для зборів руху «Патріоти – за життя». Проходило воно в приймальні місцевого нардепа Литвиненко. За даними очевидців, депутатів супроводжували міцні чоловіки в цивільному, яких місцеві ЗМІ називають «ТІТУШКИ». Також їх безпеку забезпечувало велику кількість поліцейських. 

Варто відзначити, що «Нацкорпус» влаштували мітинг не через Ківи, який відомий своїми проросійськими поглядами. Вони прийшли висловити претензії Литвиненко, який 5 червня запропонував Раді надати особливий статус окупованих районах Донбасу, щоб «надати динаміку» Мінським угодами. Активісти звинуватили нардепа в спробі легалізувати «Л / ДНР», влаштувавши пікет біля його офісу в Березне. Дуже швидко мітинг переріс у зіткнення з поліцією. 

Правоохоронці досить жорстко почали затримувати протестувальників. Були чутні стрільби і вибухи петард. За останніми даними, при протестах ніхто не постраждав.

джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Запам’ятає на все життя: Ілья Ківа приїхав на Рівненщину, і дуже сильно про це пожалів. Погляньте, що з нимм там зробили