Менші дітки ще незнають, що їх мами більше нема.. На Львівщині від кoронавірусу помeрла мама п’ятьох дітей..

У селі Великі Глібовичі Перемишлянського району Львівської області вчора, 22 червня, пoховали 40-річну вчительку географії, яка раптово померла від коронавірусу. Повідомляє видання “Вголос”.

Як зазначається, спершу в родині захворів чоловік, котрий працював на хлібзаводі. Згодом жінці раптово стало погано і через три дні з високою температурою її терміново госпіталізували у Центр легеневого здоров’я у Львів. Там хвору помістили у реанімацію. У хворої діагностували двобічну вірусно-бактеріальну пневмонію та коронавірус. Через три дні хвора пoмерла. Також вона хворіла цукровим діабетом та ожирінням.

У суботу, 20 червня, хвора пoмерла.

“Пoхорон провели за всіма рекомендаціями МОЗу. На прощання з мамою взяли лише двох старших діток, молодших треба до цієї звістки підготувати. Найстаршій донечці – 17 років. Вона дуже гарно малює, навчається в мистецькому коледжі імені Івана Труша. Двоє діток – школярі, а двоє – ще дошкільнята. Наймолодшому хлопчикові всього два рочки”, – розповіли у рідному селі померлої жінки.

“Відійшла у Вічність добра і щира людина – Уляна Горбаль, учителька Великоглібовицького ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Юліана Головінського. У ці скорботні дні розділяємо невимовний сум і тугу її близьких і рідних. Світлий та добрий спомин про Уляну Вікторівну назавжди залишиться в серцях тих, хто її знав, любив і поважав, хто жив і працював поруч із нею, кого навчала вона”, – йдеться у повідомленні відділу освіти виконавчого комітету Бібрської міської ради.

Фото з відкритих джерел

Источник: vsns.co.ua

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Менші дітки ще незнають, що їх мами більше нема.. На Львівщині від кoронавірусу помeрла мама п’ятьох дітей..