Ви не “Слуги народу” ви “Вороги народу”: в Зеленського заговорили про розпуск Ради, названо точну дату – Романенко

Президент україни Володимир Зеленський може розігнати нинішній склад Верховної Ради вже наприкінці літа-початку осені

Принаймні, варіант розгону глава держави розглядає, повідомляє український політолог, співзасновник «Українського інституту майбутнього» Юрій Романенко з посиланням на джерела в Офісі президента. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці, передає Politeka.net.

За його інформацією, Зеленського все більше злить нинішній склад парламенту, а також те, що де-факто він не контролює більшість. Правда, що дасть такий розвиток подій самому президенту, не зовсім зрозуміло.

«Ну буде своїх 140-150 людей, як і зараз. Але  доведеться йти на коаліційний уряд. Рада буде більш роздробленою. Єдиний виграш потенційно – більш монолітна фракція. Але це залежить від того, як будуть формувати списки. А враховуючи як у Слуг народу все безглуздо, то не здивуюся, якщо просто продадуть місця по франшизі на місцях. Адже партійна структура СН в регіонах – фікція», – підкреслює Романенко.

Він не виключає, що подібні погрози – ні що інше як спроба Офісу президента налякати «слуг народу», зробивши їх більш поступливими після провалу програми Кабміну.

«Але це все одно, що їжачка голою ж*пою лякати», – резюмував політолог.

Раніше ми писали, що колишній глава Офісу президента Андрій Богдан пригрозив президенту Володимиру Зеленському компроматом. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook після виходу інтерв’ю з Зеленським, в якому президент розповів, як зіпсувала Богдана влада.

«Я є носієм знань дуже чутливих для Вас і для країни, але повірте, я залишуся порядною людиною», – написав колишній керівник ОП.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Ви не “Слуги народу” ви “Вороги народу”: в Зеленського заговорили про розпуск Ради, названо точну дату – Романенко