“Чула крuк мами і стогони тата”: дівчина під час вuбyху у Києві втратила всю сім’ю

Під час вибуху у багатоповерхівці в українській столиці на Позняках дівчина за одну мить втратила відразу всю сім’ю. Сама вижила дивом.

Історію та деталі трагедії розповів “Обозреватель”.

Зараз Настя Недашковська перебуває у своєї подруги.

Під завалами залишились її мати, батько і брат. Їм було 45, 50 і 29 років.

Дівчині лише 18.

Її батько Володимир працював на залізниці машиністом.

“Інна довгий час займалася дітьми, а потім влаштувалася продавчинею. Старший син Женя працював у суші-кафе. Дуже хороша сім’я була, це жахлива трагедія. Сама Інна сирота, від неї в дитинстві відмовилися батьки. Її забрала, вдочерила і виховувала тітка. Потім Інна вийшла заміж за Володю. Вони стояли в черзі на квартиру на залізниці і ось отримали в цьому будинку”, – розповіла кума сім’ї Ірина Калдіна.

ПЛАКАЛА І ПРОСИЛА ВРЯТУВАТИ ЇЇ МАМУ

Про те, що біда трапилася з її кумами, Ірина дізналася майже за добу.

Настя вижила дивом: дівчина милася у ванній. Коли пролунав вибух – вона пригнулась, і плита не придавила її. “Вона чула крик мами, стогони тата”, – уточнює Ірина.

За словами Ірини, у Інни, матері Насті, справді є брат. Але вони почали спілкуватися не так давно. Тому абсолютно невідомо, з ким залишиться Настя. Адже попри те, що їй 18 років, вона ще зовсім дитина.

За матеріалами сайту Вголос

Від редакції. Будь ласка не ображайте один одного у коментарях. Вам, що не вистачає реального негативу ? Різні точки зору це нормально. Шановні усвідомлюйте відповідальність, за поширення інформації, простими словами, не пишіть про те, чого немає.

Peдaкцiя може не пoдiляти дyмку aвтopа і нe нece вiдпoвiдaльнicть зa дocтoвipнicть iнфopмaцiї. Автор посту не є абсолютним експертом, або людиною, що не має права на помилку, тому чекаємо на ваші коментарі, у нас на сторінці.

Правда завжди десь посередині. Інформація не підтверджена документами є лише думкою конкретної людини, яку ви можете поділяти або ні.

Источник: vsns.co.ua

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Чула крuк мами і стогони тата”: дівчина під час вuбyху у Києві втратила всю сім’ю