Тарас Кльофа: Їду до Києва. З важкою місією. Забрати тіло офіцера, командира, батька, дідуся та чоловіка.. Вчора о 20.08 перестало битися серце полковника медичної служби Івана Михайловича Гайди.

Автор публікації – Заступник начальника центру з медичної частини-начальник медичної частини Військово-медичного клінічного центру Західного регіону Тарас Кльофа:

Їду до Києва. З важкою місією. Забрати тіло начальника, командира, людини, яка жила, працювала та розвивала наш Центр.

18.06.2020 року…20.08…саме в цю хвилину перестало битися серце полковника медичної служби Івана Михайловича Гайди. Не стало… офіцера, командира, батька, дідуся та чоловіка… Людини…

Ще кілька тижнів тому ми дискутували про певні особливості нашої роботи та плани на майбутнє. Так, саме дискутували, оскільки між нами завжди був діалог та розуміння. І завжди на першому місці інтерес пацієнта. І капсулу для транспортування хворих з особливо небезпечними інфекціями він встиг купити. І став першим пацієнтом, якому вона стала в пригоді…

Не беручи до уваги рангів, звань, посад, COVID невблаганно забирає життя… І завтра, на позачерговій сесії Львівської міської ради, я дуже прошу Андрія Івановича та колег-депутатів вшанувати пам’ять Івана Михайловича. А також вшанувати пам’ять всіх медиків, які згоріли в боротьбі за життя інших. Вшанувати пам’ять полеглих за 6 років війни… Помолитись за здоров’я та низько вклонитись тим, хто тримає мирне небо над нашими головами та не спить ночами, рятуючи життя… Вклоніться Воїнам та Лікарям. Медсестрам, санітаркам. Всім, хто стоїть на сторожі.

ПОДЯКУЙТЕ їм…

Спочивайте з Богом. І допомагайте Вашим рідним з небес…

Источник: vsns.co.ua

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Тарас Кльофа: Їду до Києва. З важкою місією. Забрати тіло офіцера, командира, батька, дідуся та чоловіка.. Вчора о 20.08 перестало битися серце полковника медичної служби Івана Михайловича Гайди.