Зеленський сьогодні чорніший хмари: Лікарі щойо повідомили подробиці стану здоров’я Олени, їй “Призначили терапію”

Дружина президента України Олена Зеленська, яку раніше госпіталізували з коронавірусом (COVID-19), проходить антибактеріальну терапію.

Як повідомила прес-служба Офісу президента в Telegram, перша леді перебуває в ізоляції в стаціонарі київської лікарні, під наглядом лікарів.

“Зараз перебіг хвороби відповідає пневмонії середнього ступеня тяжкості. Дихальна недостатність – 0. Дотації кисню не потребує. Стан Олени Зеленська стабільний”, – йдеться в повідомленні.

Дружина Президента України Олена Зеленська продовжує лікування в стаціонарі київської лікарні. Як відомо, минулого…

Gepostet von Офіс Президента України am Donnerstag, 18. Juni 2020

В ОП додали, що президент Володимир Зеленський і діти здорові, будуть здавати чергові ПЛР-тести 19 червня.

Нагадаємо, про те, що у Зеленської діагностований коронавірус, 12 червня повідомив Офіс президента України. Там запевнили, що перша леді відчуває себе добре і не має ніяких симптомів хвороби.

Решта членів її сім’ї, включаючи президента Володимира Зеленського та дітей, також здали тести на CОVID-19. Вони показали негативний результат.

16 червня Олену Зеленську госпіталізували. У неї діагностували двосторонню пневмонію.

Раніше Зеленський зізнався, що хотів навмисно заразитися коронавірусом. Так він хотів підтримати людей, щоб їм було легше.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Зеленський сьогодні чорніший хмари: Лікарі щойо повідомили подробиці стану здоров’я Олени, їй “Призначили терапію”