Пане президент в країні біда, припиніть працевлаштовувати iді0тів!, – відомий журналіст звернувся до Зеленського

Пане президенте, припиніть працевлаштовувати у владу ідіотів! Коли вони міняли собак на газо- це було як то забавно. Але коли Міністр Юстиції, всупереч правоохоронним органам і судам, вважає «довічників» хорошими людьми, яким місце не у в’язниці, а серед нас – це перебір.

Досить такому міністру попросити матеріали кримінальних справ. Якщо йому ніколи – ми можемо показати добірку кримінальної хроніки.

Нагадаємо, як довічно засуджений Онопрієнко убив 52-х громадян України. Притому, його навіть побоялися везти на відтворення в Братковичі, де той убив 12 осіб. Були оперативні повідомлення, що жителі масово заготовляли кислоту в банках, ножі і обрізи – щоб помститися вбивцю. Той вбивав цілі сім’ї. З матеріалів УД: “Зaстрелів чоловіка і жінку, я накрив сплячого немовляти подушкою і тримав доти, поки той не задихнувся.»

Якщо цього мало, то можу міністру розповісти історію, як наша група приїхала на виклик в банний комплекс «Тельбін». Там бандити з Кавказу, що входили в ОЗГ «Солоха», силою привезли з дискотеки трьох молоденьких дівчаток. Нехай би міністр подивився на ті нелюдські «несумісні з життям» трaвми цих замучених дівчаток.

Якщо і цього мало – можу нагадати історію з злодієм Мамука, коли людей ще живим розпиляли на частини.Цікаво, ким нинішній міністр Юстиції хоче працевлаштувати цих «хороших людей»? Вчителями? У поліцію?

Скажіть, за що вони так ненавидять нашу країну?

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Пане президент в країні біда, припиніть працевлаштовувати iді0тів!, – відомий журналіст звернувся до Зеленського