Українець зібрав 2,5 тонни сміття за час карантину: вражаючі фото та відео

Екоактивіст Владислав Стемківський під час карантину зібрав 2,5 тонни сміття. Робив це просто прогулюючись лісом недалеко від свого будинку у Києві.

Українець 2 – 3 години гуляючи лісом, міг зібрати до 10 мішків сміття. Про це Владислав Стемківський розповів у ранковому шоу на 24 каналі.

“Дуже багато місць для відпочинку та прогулянок у Києві засмічені. Але там треба не тільки прибирати, але й проводити освітню роботу серед людей. Тому що в місця, де я вже прибирав, знову появляється сміття”, – пояснив Стемківський.

Українець розповів, що в нього вже навіть появились послідовники.

“Спершу я соромився і намагався виходити так, щоб мене ніхто не бачив, але потім зрозумів, що тут нічого дивного немає. Зараз люди дякують, і це приємно, а потім кажуть, що теж почали прибирати“, – зазначив екоактивіст.

Думаю, у вас теж бувають моменти, коли завдання чи ціль здаються нереальними) і прям не знаєш тоді чи й починати, і чи…

Gepostet von Владислав Стемківський am Samstag, 9. Mai 2020

🌿Трохи бекстейджу покажу.Або кадр з фільму «Як одна людина (Владислав Стемківський) винесла вже близько 3 тонн сміття з…

Gepostet von Inna Stemkivska am Samstag, 9. Mai 2020

Що таке плогінг

Це поєднання екологічного та фітнес рухів, що полягає в бігу в неквапливому темпі зі збиранням сміття вздовж свого маршруту.

Таку ініціативу започаткував шведський еколог Ерік Альстрьома, який дуже полюбляв легкі пробіжки на свіжому повітрі. Коли він переїхав у Стокгольм, звернув увагу на те, наскільки сильно засмічені столичні вулиці, а бігати й перестрибувати купи сміття Альстрьому не дуже подобалось, тоді ж він і став брати із собою мішки, куди збирав увесь мотлох.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Українець зібрав 2,5 тонни сміття за час карантину: вражаючі фото та відео