“Закрийте їй вже хто небудь рота ”: Тимошенко зганьбилася своєю поведінкою в ефірі Шустера. “Так маніпулювати не вміє ніхто”

Лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко вступила в суперечку з екс-прем’єр-міністром Олексієм Гончаруком про користь для України співпраці з МВФ.

Словесна перепалка сталася в ефірі програми “Свобода слова Савіка Шустера”.

Під час обговорення чергового траншу від МВФ і взагалі співпраці з Фондом Тимошенко почала звинувачувати європейських партнерів у тому, що через меморандум МВФ Україна втрачає сувернітет.

А я можу цитувати конкретний документ, – сказала вона. І знову підняла тему наглядових рад, зробивши висновок, що «вони працюють на іноземних спекулянтів, які мають своїх лобістів в уряді. Стратегію треба міняти!

На слова Тимошенко різко відреагував екс-прем’єр Гончарук.

“Те що зараз озвучує Юлія Володимирівна немає нічого спільного з реальністю. Це викривлення з метою сподобатися її виборцям. Тобто у неї є певна аудиторія і вона намагається інтерпретувати текст документу таким чином, щоби нібито мати до нього якісь претензії, – заявив Олексій Гончарук.

У той час Тимошенко стала перебивати екс-прем’єра і розповідала про те, що Гончарука прибрала фракція “СН” за те що він не компетентний.

Гончарук у той момент розповідав про вигоди меморандуму з МВФ.

“Меморандум з МВФ це про стабільність, щоб у вас і вашої дитини була можливість взяти кредит не під 20-30%, а під 5-6%, як це ви можете зробити в Європі”, – констатує Гончарук.

“Це про те, що у нас забирають залишки наших ресурсів і можливостей, замість того, щоб іти шляхом розвитку національної економіки”, – продовжувала викрикувати Тимошенко не даючи Гончаруку договорити.

“Юлія Володимирівна, так добре як ви вмієте маніпулювати і перекручувати мало хто дійсно у нас вміє. Послухайте будь ласка альтернативну позицію”, – сказав Гончарук.

“Ви свою альтернативну позицію як прем’єр-міністр могли рік втілювати в життя. Але ви завалили роботу і завалили бюджет”, – знову перебила Тимошенко Гончарука.

“Україна не буде успішною, поки ми не почнемо працювати за цивілізованими правилами. Ринкова економіка – це те що потрібно цій країні, для того, щоб тут були інвестиції, робочі місця”, – заявив Гончарук і при цьому Тимошенко знову намагалася його перебити. Правда колишній глава уряду продовжив говорити і висловлювати свою думку щодо позитиву меморандуму з МВФ для української економіки.

“Даже Гончарук на фоні Тимошенко виглядав краще, Ця юля хоч у Шустера наговориться 😁 А то ніде не беруть, а виступати хочеться,а не дають…, Яка ця Юлька не вихована людина тільки всіх перебиває —не віримо тобі ми всі і пішла ти далеко щоби тебе не знайти …!!!, Уберіть пройду всіх часів незалежної України! Достала, коли вона відповість по закону за свої злочии, по газовим угодам Хто їй нарешті закриє рот цій бабі юлі? А то верещить як хворі у лікарні Павлова.”, – пишуть українці в коментарях під відео з програми у Фейсбуці.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Закрийте їй вже хто небудь рота ”: Тимошенко зганьбилася своєю поведінкою в ефірі Шустера. “Так маніпулювати не вміє ніхто”