Він і не здогадується чим це для нього закінчиться: Зеленський спробував зіграти на ситуації з C0VlD-19. Тому було вирішено ‘захворіти’ дружину

Чесно кажучи повідомлення про бажання Зеленського захворіти COVID-19 пройшло повз нашу увагу. У нас занадто багато серйозної роботи і занадто мало людей. Ну і не можна ж реагувати на всі дурниці, які щодня ллються з вуст Зеленського. І як виявилося даремно. Зеленський просто проговорився про плани. Це стало ясно коли прес-служба Офісу Президента (Мендель), скорботно повідомила в Фейсбуці про підтвердження діагнозу COVID-19 у Олени Зеленської. Ми знали про візит до лікаря самого Зеленського, але його симптоматика зовсім не схожа на COVID-19.

Сама Олена Володимирівна зовсім недавно так весело цокала каблучками біля одного будинку на Володимирській і тут як грім серед ясного неба … Коли грім відгримів, ми швиденько пройшлися по всім сигнальним точкам ситуації ‘хвороба в сім’ї президента’. Власне їх не так багато. По-перше – медичне обслуговування президента України і членів його сім’ї договірно закріплено за клінічною лікарнею ‘Феофанія’, договір з якою, як і належить, оновлений на 01.01.2020 р і передбачений в бюджетних витратах на утримання Президента України.

Там зарезервовані кілька палат з усім необхідним обладнанням та умовами, включаючи і ізоляційний бокс для лікування інфекційних захворювань. Так має бути і це правильно. Питання полягає тільки в тому, що ніхто в ‘Феофанії’ про хворобу, обстеження або госпіталізацію Олени Зеленської нічого не чув. Як немає в установі і документальних слідів цього. По-друге – якщо сім’я Зеленських проходила ПЛР-тестування на COVID-19 то зразки повинні б оброблятися в лабораторіях ЦОЗ. Проте ніяких слідів їх аналізів в ЦОЗ за останній тиждень немає. По-третє, більш ніж дивне повідомлення ‘Зеленська знаходиться на амбулаторному лікуванні’. Амбулаторне лікування інфекційних захворювань епідемічного характеру, а вже COVID-19 у дружини президента і поготів, має проводиться виключно в стаціонарних умовах. Це правило і йому немає винятків. Крім того повідомлення самої Зеленської про ‘безсимптомний перебіг хвороби’ – дуже небезпечний сигнал.

Зазвичай безсимптомний перебіг захворювання характерний для людей зі зниженим рівнем імунної відповіді, що загрожує швидким розвитком ковідної пневмонії. Або Зеленську оглядали і призначали лікування, якісь шарлатани? Ми впевнені, що про здоров’я Олени Володимирівни не варто турбуватися, з нею все добре. Зеленський б не був Зеленським, якби не спробував розіграти шоу на ситуації з COVID-19. Український народ довірливий і добросердечний. Співчуття і добрі слова на тлі галопуючої кризи важливі для самого Зеленського.  Теги Зеленський кoрoнавірус Любомир Костюк Оголосити себе хворим він не ризикнув, але примудрився зробити застереження. Очевидно побоювався вибуху бурхливої радості в країні. Та й хіба мало чого …

Дивишся, а президент вже оголошений ВР недієздатним і Разумков там править бал … Часи нині такі … Тому було вирішено ‘захворіти’ Олену Володимирівну. Зеленський, що живе вже майже місяць на ‘Об’єкті’, міг чітко пояснити чому його немає вдома, що в світлі його особистих проблем теж вельми корисно.

Плюс ідилічна картина ‘страждає президент’ і співчуття бот-ферм імені Федорова. Моральність? Шоу- це не професія. Це стан душі. Здоров’я і щастя вам, Олена Володимирівна. ‘Пізно. Злийся з світовим болем Страшно жити, страшніше померти, Холодно. І шубці соболиній Змерзнувшого серця не зігріти. ‘(С)

Любомир Костюк

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Він і не здогадується чим це для нього закінчиться: Зеленський спробував зіграти на ситуації з C0VlD-19. Тому було вирішено ‘захворіти’ дружину