Я змушений це зробити: після виявленого у Олени Зеленської C0VlD-19 Президент повідомив, що з завтрашнього дня …

Презuдент Українu Володuмuр Зеленськuй від 12 червня переходuть на особлuвuй режuм роботu у зв’язку з вuявленuм кoрoнавірусoм у його дружuнu Оленu.

Зокрема, глава держави скасовує всі особисті зустрічі та поїздки, зводить до мінімуму коло спілкування, а також щодня перевірятиметься на COVID-19.

Про це йдеться в повідомленні Офісу президента.

Як зазначається, тест Зеленського на можливість зараження коронавірусом дав негативний результат і стан здоров’я дозволяє йому виконувати службові обов’язки.

А оскільки згідно з Конституцією, президент не може нікому делегувати свої повноваження, тому Зеленський працюватиме за спеціальним протоколом, який відповідає як нормам чинного законодавства, так і санітарно-епідеміологічним вимогам.

Зокрема, відтепер у президента Володимира Зеленського:

щодня буде відбуватися тестування методами ІФА та ПЛР, а також медогляди; обмежується коло фізичного спілкування до охорони та найближчих помічників; всі наради відбуватимуться в онлайнрежимі; скасовуються особисті зустрічі на найближчі дні; скасовуються робочі поїздки за межі Києва та участь у масових заходах. Винятки можливі лише в разі виникнення надзвичайної ситуації, яка потребуватиме негайного реагування президентом відповідно до його конституційних повноважень.

Нагадаємо, 12 червня стало відомо, що дружина президента

Дружина Зеленського підхопила коронавірус Олена Зеленська захворіла на COVID-19.

Згодом перша леді розповіла, що

У дружини Зеленського виявили коронавірус: перша леді розповіла про своє лікування та самопочуття почувається задовільно і перебуває на амбулаторному лікуванні. Де заразилася, Зеленська не знає, оскільки переконує, що дотримувалася всіх правил безпеки, а тому виявлення COVID-19 стало для неї несподіванкою.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Я змушений це зробити: після виявленого у Олени Зеленської C0VlD-19 Президент повідомив, що з завтрашнього дня …