“Може хоть тепер на нас звернуть увагу: Матері під самими вікнами Зеленського лягли на бруківку і накрилися плакатами”

Рідні і близькі українських полонених, утримуваних у полоні найманців РФ на Донбасі, пікетують офіс Президента в центрі Києва.

Про це повідомляє кореспондент Цензор.НЕТ.

Сьогодні, 12 червня, матері і дружини українських полонених, утримуваних у полоні найманців РФ на Донбасі, проводять лежачий протест під Офісом Президента. Вони вимагають зустрічі з президентом Володимиром Зеленським, бо, за їхніми словами, їхніх рідних навіть не виносили на обмін, хоча вони перебувають у полоні з 2014 року, понад 2100 днів. Крім того, за словами рідних українських полонених, з ними відсутня будь-яка комунікація щодо питання обміну.

“Нас не хочуть бачити й чути”, – стверджують вони.

Жінки лягли на бруківку під ОП і накрилися плакатами з фотографіями їхніх рідних, утримуваних у полоні найманців РФ. Також вони розклали плакати з їхніми фотографіями.

Нагадаємо, у неділю, 29 грудня, пройшов великий обмін полоненими між Україною та самопроголошеними “Л/ДНР”, в ході якого терористам були передані фігуранти гучних розслідувань. В Україну повернулися 76 осіб.

джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Може хоть тепер на нас звернуть увагу: Матері під самими вікнами Зеленського лягли на бруківку і накрилися плакатами”