Порошенко впродовж всього часу постійно витирав в мене і мою сім’ю ноги, тому я вирішив ізаявляю, що… (Відео)

Президент України Володимир Зеленськйи розповів про своє відношення до Порошенка Петра Олексійовича і сказав таке чого ніколи раніше нікому не говорив (щоб подивитися відео доскрольте докінця)

– Порошенко з самого початку мого президентства хотів зі мною зустрітися. Я не бачив в цьому ніякого сенсу. Не бачив в цьому сенсу через те що все, що говорив до цього Петро Порошенко, я вважаю неправдою. 

Я реально вважаю, що він досвідчений маніпулятор і досвідчений політик. Тому я йому не вірю. 

Він витирав об мене, мою сім’ю, ці ботоферми…. Вони мене тільки ображали, і в цьому була вся їх неправда: що я там наркоман, що я там ще щось…

З ним не можна домовлятися – це кажуть як його колишні друзі, так його колишні вороги, наші перші президенти. 

Кажуть: немає сенсу. Ну, просто немає сенсу.

– У питанні щодо Порошенка хочу поставити крапку. Запитання не як до президента, а як до громадянина. Ви хочете, щоб Порошенко “сидів”?

– Романе, в тебе питання, на які можуть тобі відповісти тільки правоохоронні органи. Ну, як я маю вирішувати – я що йому суд? Ну, давай серйозно. Людина має “сидіти”, якщо є за що “сидіти”. Ось і все. А за що “сидіти”, встановлюють правоохоронні органи, потім вирок виносить суд.

УП

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Порошенко впродовж всього часу постійно витирав в мене і мою сім’ю ноги, тому я вирішив ізаявляю, що… (Відео)