«Знаю, що на мене покладали надії мільйони українців, але у мене не вийшло, я йду!» “дата Х” для Володимира Зеленського -Політолог

Для президента України Володимира Зеленського та його команди вимальовуються сумні політичні перспективи.

Як передає  телеканал «112», такий прогноз прозвучав від київського політолога Михайла Погребинського.

Він висловив свої побоювання щодо подальшої політичної кар’єри Зеленського і підкреслив, що його президентство може закінчиться достроково.

«У Зеленського є ще пара місяців на роздуми для того, щоб прийняти рішення:« У мене не вийшло, я йду».

Це здатне дати новий шанс для України, оскільки з нинішньою владою перспектив у країни немає. З цим президентом я вже шансів ніяких не бачу », – розповів політолог.

За його словами, у «Слуг народу» немає ніяких перспектив отримати більшість місць у місцевих радах, і можна кожен місяць спостерігати, наскільки швидко падають рейтинги президента і його команди. Погребинський упевнений, що Україну чекають дуже складні часи, і це станеться в той момент, коли Зеленський зрозуміє, що за його спиною взагалі нікого не залишилося.

Експерт вказує, що спочатку у Зеленського була підтримка великого електорату, але він втратив вже третину своїх виборців. За прогнозами політолога, вже ближче до осені глава держави може втратити навіть тих, хто входить в його фракцію. Ці люди продовжать своє політичне життя вже без президента, і таку картину українці побачать цієї осені.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

«Знаю, що на мене покладали надії мільйони українців, але у мене не вийшло, я йду!» “дата Х” для Володимира Зеленського -Політолог