“Моя Настя, за що тебе вбили”: дівчину “з`їла” бізнесменка через 7 тис. грн, поліція не розслідує, бо – куми

У м. Тульчин приватна підприємиця довела до самогубства молоду дівчину-сироту.

Про це йдеться у програмі “Гучна справа”.

Бабуся загиблої наважилась розповісти страшну історію своєї онуки. Так, спочатку дівчину покинули батьки, вона була при смерті, коли її дідусь та бабуся забрали до себе.

Згодом дівчина одружилась, проте її чоловік гуляв та бив дівчину і вона була змушена розлучитися.

Після цього дівчина повернулась до бабусі та знайшла роботу за мінімальну зарплату, проте вона і цьому дуже раділа. Все було добре, поки дівчина не отримала першу зарплату, її підприємиця вирахувала із доходів 400 гривень. Потім приватна підприємиця почала постійно вираховувати із неї зарплату через недостачі. Один місяць вона взагалі працювала без грошей.

Настя почала шукати нову роботу. Тоді хазяйка почала чіплятися та принижувати дівчину.

“Вона її гризла та доїдала дитину в тому магазині”, – пояснює бабуся покійної.

Згодом дівчину навіть били. Одного разу підприємиця влетіла у будинок бабусі Насті та почала вимагати від неї 7200 гривень. Зранку бабуся знайшла на балконі орендованої квартири повішаною свою онуку.

Родичі розповідають, що побачивши дівчину, плакав навіть слідчий. При цьому покійну навіть пограбували: у неї забрали золоті сережки та паспорт.

Після скандалу в місті правоохоронці перекваліфікували справу та почали розслідувати це, як доведення до самогубства. Проте власниці магазинів, де працювала покійна, й досі не вручили підозру, її вважають свідком.

Сама ж власниця магазину Тетяна все заперечує: вона каже, що дівчина часто брала у неї гроші. Востаннє нібито брат дівчини взяв із каси 7200 гривень, щоб повернути борг на своїй роботі. А до будинку бабусі вона поїхала, бо нібито брат покійної мав повернути їй гроші. Натомість бабуся Анастасії усе заперечує.

“Насті нема вже, можна казати, що хоче”, – прокоментувала бабуся.

Брат покійної Едуард теж усе заперечує і каже, що він не брав ніяких грошей. Працедавець брата покійної розповіла, що чоловік дуже відповідальний та чесний робітник і у нього не було ніяких боргів.

У телефоні дівчини залишились повідомлення із погрозами. Роботодавець їй погрожувала навіть у той час, коли дівчина вже була мертвою.

Колега покійної розповіла, що вона чула, як роботодавець спільно зі своїм сином та ще одним чоловіком в ніч трагедії катували продавчиню. Вони зірвали із неї золоті сережки та забрали паспорт.

Правоохоронці ж не поспішають розслідувати справу, бо, як кажуть місцеві, працедавиця, котра довела дівчину – це кума одного із слідчих поліції.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Моя Настя, за що тебе вбили”: дівчину “з`їла” бізнесменка через 7 тис. грн, поліція не розслідує, бо – куми