Досить, натерпілись! Тепер до поліції вже немає довіри: Українці почали створювати збройні загони самооборони

Голова об`єднання Агро-Продовольчої Ради та Всеукраїнського конгресу фермерів Іван Слободяник повідомив, що українські фермери створюють збройні загони самооборони від рейдерства. На Дніпропетровщині вже пройшли навчання регіональної самооборони фермерів. Про це написав agronews.ua.

Фермерська самооборона буде громадською контролюючою силою від рейдерських захоплень, неправочинних дій проти фермерів та для самозахисту. Чому так сталося? Тому що селяни розчарувалися у діях правоохоронців. За минулі роки незалежності України відбулось кілька гучних рейдерських захоплень. Навіть доходило до вбивства фермерів. Тож, сьогодні вони самі беруть в руки зареєстровану зброю, і попереджають «буйні голови»:

«Ми будемо захищатися! Краще нехай не лізуть!»

Голова Самооборони фермерів Дніпропетровщини Олександр Стешенко радить усім аграріям об’єднуватися в загони самооборони та приєднуватися до них:

«Якщо потрібно ми можемо в будь-яку область приїхати з інструкторами, допомогти іншим фермерам та показати на що ми спроможні».

Фермерська самооборона є добровільним формуванням, що діє на основі самоорганізації, громадянської та фермерської солідарності. Мета об’єднання — захист законних прав фермерів, членів особистих селянських господарств та сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів, селян.Олександр Стешенко каже:

«Фермери злі люди. Особливо ті фермери, які 30 років фермерують. Вони довго не балакають – вони беруть і стріляють. Краще нехай не лізуть до фермерів, бо ми відсіч будемо давати у будь-яку разі».

До речі, фермерське об’єднання самооборони Дніпропетровщини, Агро-Продовольча Рада та Всеукраїнський Конгрес фермерів запрошують фермерів інших областей об’єднуватися для рішення спільних проблем та допомоги один одному.

Якщо так піде далі, то невдовзі ми узнаємо про об’єднання підприємців у загони самооборони в інших галузях. Гарний приклад — заразливий.

Ключова думка — якщо так і далі будут “захищати” мирне населення правоохоронні органи, то невдовзі з’являться загони самооборони по професійной приналежності. Наприклад, “ОМОН” (рос.) — “отряд модельеров особого назначения”. Або на СТО можно буде заїхати тільки через блокпост слюсарів-ремонтників. До речі, озброєні загони самооборони із числа цивільних давно функціонують у Сполучених Штатах.

З відкритих джерел ми дізналися про загони місцевих жителів, нещодавно створених для безпеки невеликих містечок на Херсонщині. А у Дніпрі об’єналися у групи анонімні борці з наркотиками, які зафарбовують написи з адресами наркосайтов і «ганяють закладчиків»…

Тож, лиха без добра не буває. Може завдяки поліціянтам, нарешті, об’єднається народ нашої держави. Ми слідкуємо за розвитком подій.

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Досить, натерпілись! Тепер до поліції вже немає довіри: Українці почали створювати збройні загони самооборони