Буде скандал на весь свíт! Продавцем дíтей на органu в Євроnу вuявuвся звuчайнíсíнькuй вuхователь дuтбудuнку на Закарnаттí, – журналíст (фото, вíдео)

Днями інформаційний простір сколихнула новина про затримання на Закарпатті чоловіка, який купував дітей й продавав їх на органи за кордон. У середу, 28-го червня, журналіст Віталій Глагола у своєму Telegram-каналі показав обличчя зловмисника й назвав його ім’я, передають Патріоти України.

“Це лице продавця дітей. nаскудник0м, який продавав дітей, виявився Денис Вароді. Він був вихователем Чинадієвського дитячого будинку”, – повідомив Глагола й прикріпив до посту фото цього чоловіка.


24 червня журналіст Віталій Глагола повідомив, що на Закарпатті затримали чоловіка, який продавав на органи у Європу дітей віком 1-2 роки. Стверджувалося, що до затримання зловмисник вже встиг реалізувати щонайменше три такі “продажі” дітей.

Затримали чоловіка під час спроби вивести дитину за кордон. Все сталося завдяки зверненню мами дитини, в якої зловмисник хотів купити малечу.

Згодом з’явилося й підтвердження від поліції. Правоохоронці повідомляли, що затриманий чоловік мав досвід роботи в освітніх закладах. Спілкуючись з батьками – “потенційними продавцями” – він наводив достатньо аргументів, чому дитині в умовах війни буде краще виїхати з країни. Наразі йому обрано запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Буде скандал на весь свíт! Продавцем дíтей на органu в Євроnу вuявuвся звuчайнíсíнькuй вuхователь дuтбудuнку на Закарnаттí, – журналíст (фото, вíдео)