В Одесі жiночка в присутності сотні людей дозволила собі відкрито пpuнuжувати укpаїнців та укpаїнську мову. Послyхайте що вoна нeсе. Відео

В одеському супермаркеті відвідувачка вступила в суперечку з касиром через те, що він звернувся до неї українською мовою.

На її думку, “укpонацистською” мовою говорити слід тільки з “бандеpлогами”.

Жінка також заявила, що Україна нібито скоро буде “у складі росії”, і зраділа тому, що рф “намагається вас усіх вбивати” і “скоро вас не буде”.

Відео із фрагментом суперечки з’явилося в одному з одеських Telegram-каналів. (щоб подивитися відео проскрольте до кінця).

Автори каналу опублікували надіслане підписником відео із одеського “Епіцентру”. На ньому відвідувачка вступила в суперечку з касиром. Причиною її обурення став той факт, що продавець заговорив із нею українською мовою.

“Що я – бандеpлога, що ви зі мною так кажете? Я не розумію вашу укpонацистську мову”, – цитують претензію покупчині автори каналу.

На відео жінка висловлює сумніви щодо існування України. І мріє про те, що pосія окупує всю нашу державу.

“Вона була колись Україна. Хоча Україну я люблю, між іншим. І вона залишиться. І буде при pосії, так, як вона весь час і була. І українську мову я теж люблю. І Україна наша буде. Тільки у складі Росії. Як вона завжди і була”, – заявила жінка.

У відповідь касир, вже російською мовою, порадив клієнтці “тримати свою думку при собі”, бо після майже півтора року повномасштабної війни надто багато українців з нею не згодні.

“Хто? Бандеpлоги ось ці ср*ні? Яких ще не вбили? Нічого, pосія старається вас усіх вбивати. Скоро вас усіх не буде”, – почув він у відповідь.

Себе скандалістка, яка мріє про знищення України та українського народу, українкою не вважає, оскільки має “російсько-єврейське коріння”. Співвітчизників вона зневажливо називає “уркаїнцями”.

В Одесі жiночка в присутності сотні людей дозволила собі відкрито пpuнuжувати укpаїнців та укpаїнську мову. Послyхайте що вoна нeсе. Відео