“Я не можу стояти осторонь, коли це бачу”: Олена Зеленська сьогодні вразила до сліз своїм вчинком, перша Леді відвідала…

Днями Олена Зеленська відвідала приватний заклад соціального захисту для дітей-сиріт з інвалідністю.

Там вона поспілкувалася з його вихованцями та ознайомилися з умовами догляду за ними.

Світлинами візиту перша леді поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Пані Зеленська обрала для свого образу елегантний білосніжний жакет і чорний топ. На її обличчі була блакитна захисна маска.

Волосся її було зібране в пучок з випущеними спереду пасмами, вії були злегка нафарбовані. Її шию прикрашав делікатний кулон на тонкому ланцюжку.

“Дитячий будинок-інтернат, інтернат для дорослих, геріатричний пансіонат. Ізоляція назавжди – такий сценарій життя майже у 100% випадків для дітей-сиріт з інвалідністю в Україні.⠀Малі групові будинки, практика яких успішно поширена у світі, в нас лише починають створювати, але вони є реальним шансом для дітей з інвалідністю змінити свою долю – стати видимими та бути прийнятими.

В альтернативному закладі соціального захисту Happy Home наразі шестеро вихованців віком від п’яти до восьми років. Історія кожного вже сповнена болю, розпачу, тривоги, страху.

Вони, можливо, до кінця не усвідомлюють, але знають, мимоволі пам’ятають, як це – бути небажаним, непотрібним, покинутим”, – написала під фото Олена.⠀

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Я не можу стояти осторонь, коли це бачу”: Олена Зеленська сьогодні вразила до сліз своїм вчинком, перша Леді відвідала…