Королевська закликала інтегруватися з Росією та повторила кремлівську пропаганду про Україну

Народна депутатка від проросійської партії ОПЗЖ Наталія Королевська розкритикувала урядовий план стимулювання економіки для боротьби з наслідками епідемії коронавірусу.

Парламентарка вважає, що без російського ринку українська промисловість не зможе відновитися до колишнього рівня.

«Згадані в програмі уряду наміри боротися за розширення квот України на ринках ЄС також ситуацію не врятують», – заявила Королевська.

Вона наголосила, що українські підприємства «ніколи не орієнтувалися на країни Європейського Союзу» і повторила тезу російської пропаганди про Україну як «сировинний придаток».

Нагадаємо, парламентська партія «Опозиційна платформа – за життя» виступає проти інтеграції до ЄС, всіляко намагається утримати Україну в зоні впливу Російської Федерації.

23 травня під офісом ОПЗЖ відбулася акція протесту, учасники якої заявили, що «ворог не лише на Сході, він – серед нас».

До речі, Печерський райсуд Києва зобов’язав Офіс генпрокурора зареєструвати кримінальне провадження за вчинення державної зради через відвідування народними депутатами від ОПЗЖ Держдуми РФ.

Як писав «Український дощ», у Бахмуті Донецької області невідомі облили зеленкою білборд з Наталією Королевською, яким вона привітала містян із Днем перемоги.

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Королевська закликала інтегруватися з Росією та повторила кремлівську пропаганду про Україну