“То хто ж фашисти?”: Притула раптово заговорив російською та звернувся до окупантів (відео)

Відомий  український телеведучий та волонтер Сергій Притула звернувся до окупантів та сепаратистів  з емоційною промовою.

Притула повідомив, що нещодавно бойовики збили у небі над Донбасом український безпілотник та вирішили похвалитися своєю “перемогою”.

Окупанти навіть заявили, що вони збили літальний апарат, який коштував українським платникам податків кілька тисяч доларів.

Притула ж відповів, що БпЛА оплатили волонтери, тобто до держави він немає ніякого відношення.

Він також додав, що вони збили безпілотник за 10 тисяч доларів ракетою з зенітно ракетного комплексу “Оса”, орієнтовна вартість якого становить 50 тисяч доларів.

Притула наголосив, що окупантам волонтери не допомагають, тож саме ті 50 тисяч доларів, які витратили на придбання “Оси” забрали у росіян.

Телеведучий додав, що між українською та російською армією існує величезна різниця.

Він зауважив, що коли вбивають українського військового, то його в останню путь проводжають, як героя. Тоді як бойовиків ховають тихенько вночі, а родичів загиблого змушують мовчати, за яких обставин він загинув.

Волонтер зауважив, що захисники України проходять лікування та реабілітацію в лікарнях Чехії, Німеччини, США, Ізраїлю, Канади,  вони беруть участь в Invictus games (Ігри нескорених).

Телеведучий додав, що навряд чи Ізраїль допомагав би фашистам та звернувся до російських найманців з риторичним запитанням: “То хто ж фашисти?”.

Натомість поранені окупанти змушені «лікуватися» в медзакладах Росії, а тим, хто отримав серйозні поранення воюючи за «руській мір» залишається хвалитися своїм “героїзмом” в п’яному угарі.

Він наголосив, що їхніх “солдатів” підтримує лише російська влада, та й то не зовсім легітимна, тоді як українських військовослужбовців підтримує увесь народ , і абсолютно не важливо, як звати президента.

Притула нагадав, що рано чи пізно Україна обов’язково поверне свої території та відновить контроль на Донбасі.

Крім того, він передав окупантам “радісну” звістку та попередив, що разом з литовськими волонтерами вони вже придбали “одну веселу іграшку”, яку невдовзі передадуть бійцям ЗСУ.

Спасибо за просмотр!
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“То хто ж фашисти?”: Притула раптово заговорив російською та звернувся до окупантів (відео)