Витягли з ванни вже не живу, швидка не встигла: Всю крану сколuхнyлa загuбeль відомої львівської косметологині

У Львові загинула відома косметологиня Ангеліна Сердюк. Попередньо, дівчина отруїлася чадним газом, проте точну причину смерті встановить експертиза.

Офіційно причину смерті Ангеліни Сердюк не оголошували. Її колега в інстаграмі повідомила, що за попередньою інформацію косметологиня отруїлася чадним газом, проте свій висновок ще має надати експертиза.

Нещасний випадок трапився зранку 24 лютого. 32-річна косметологиня Ангеліна Сердюк збиралася на роботу та вирішила прийняти ванну. На сполох забили її колеги, коли вона не з’явилася у салон та не відповідала на телефонні дзвінки.

Високий замок” повідомляє, що її мама зателефонувала до чоловіка Ангеліни, і повідомила, що доньки немає на роботі. Тоді усі почали її шукати. Чоловік поїхав додому, а по дорозі викликав “швидку”.

Він виявив Ангеліну у ванній кімнаті. По приїзду бригада “швидкої” констатувала смерть. Медики повідомили про трагічний випадок газову службу та ДСНС.

Що відомо про загибель відомої косметологині Ангеліни Сердюк у Львові

За попередньою інформацією, причиною смерті жінки може бути отруєння чадним газом. Відповідні служби мають перевірити усі газові прилади у будинку та у квартирі, у якій жила Ангеліна.

Як повідомили у поліції, тіло скерували на експертизу.

У АТ “Львівгаз” підтвердили, що у п’ятницю їхня аварійна служба виїжджала на виклик через летальний випадок із молодою жінкою. Проте під час перевірки тяга у димоході була.

Під час перевірки на місці виклику тяга у димоході була, однак експертизи та перевірки ще тривають,
– мовиться у повідомленні.

Точну причину смерті встановить судмедексперт лише після завершення експертизи. Подруга загиблої дівчини каже, що Ангеліна мешкала у старому будинку.

Довідка. 32-річна Ангеліна Сердюк була відомою та успішною косметологинею у Львові. В інстаграмі жінки було понад 18 тисяч підписників. Похорон косметологині відбудеться у понеділок, 27 лютого. Ангеліну Сердюк поховають на кладовищі у Брюховичах.

Витягли з ванни вже не живу, швидка не встигла: Всю крану сколuхнyлa загuбeль відомої львівської косметологині