Сьогодні вся країна це побачила: В мережі опублікувано головний документ Зеленського

Володимир Зеленський оприлюднив свою декларацію про доходи за 2019 рік.

Прихильники Петра Порошенка вже почали апелювати, що мовляв Зеленський теж мільйонер.

Президент України за 2019 рік заробив 20 мільйонів гривень. В цей же час Петро Порошенко «заробив» 770 мільйонів гривень.

У даній ситуації розібрався блогер Сергій Мрясов-Бистров .

На своїй сторінці він написав наступний пост:

Друзі, вчора Володимир Зеленський оприлюднив свою декларацію про доходи за 2019 рік. І тепер я з упевненістю можу сказати, що Володимир Олександрович перший президент за всю історію нашої держави, який заробляє на життя виключно власним розумом і власною головою.

У нього немає заводів, немає газет і пароплавів, які в 90-ті роки були приватизовані за 1 гривню у держави Україна.

Всі його доходи за 2019 рік, складаються з роялті, продажу компаній і здачі в оренду квартир. Так живе переважна більшість чесних українських Підприємців.

А найголовніше полягає в тому, що Зеленський НІКОЛИ не брав участі в приватизації державного майна, НІКОЛИ не брав участі в різних митних схемах дерибану або інших способах збагачення, до яких так звикли наші чиновники.

Свої компанії, вступаючи на посаду президента, він продав. Він залишився власником торгових марок, які створив і капіталізував виключно власним талантом і власним Працею.

Ще у президента є житло в Ялті, придбане до війни.Зараз взагалі невідомо, що з ним. Ні користуватися, ні продати його неможливо.

Фактично, Зеленський – президент, на якого не вдасться тиснути з яких-небудь комерційними інтересами.

Він не має ні мотиву, ні тим більше бажання, використовувати своє службове становище для власного збагачення, оскільки його активи це інтелектуальна власність.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Сьогодні вся країна це побачила: В мережі опублікувано головний документ Зеленського