У РФ в nідрuві Кримського мосту звинуватили “тeрoрuста-сmeртнuка” Добкіна Михайла. Фото

У країні-агресорі продовжують вигадувати різні причини підриву Кримського мосту. Однією з версій у РФ назвали роботу “терориста-смертника” Михайла Добкіна.

Фотографію колишнього народного депутата у військовій формі використовували як “доказ”. Про це пише Telegram-канал “Нетипова Махачкала” (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

Цікаво, що “версію” з Добкіним запустили в мережі, щоб потролити росіян, які в агонії шукають причини вибуху на Кримському мосту. Проте громадяни країни-агресора сприйняли жарт за реальну інформацію та викотили чергову версію вибуху.

“В українських пабліках повідомляють, що вибух Кримського мосту – це план Генштабу України, здійснений смертником Михайлом Добкіним із Харкова”, – говориться в повідомленні російського пабліка.

Варто зазначити, що для створення своєї “версії” вибуху в Криму використали знімки екснардепа у військовій формі, які опублікувала його дочка Алла Добкіна у соцмережах.

Однак не всім росіянам “зайшла” версія із “терористом-смертником”. Зокрема, багато хто впізнав у Добкіні героя легендарного відео, в якому він із Геннадієм Кернесом записував передвиборче звернення.

Втім більшість росіян через відсутність критичного мислення повірили у “версію” з “терористом-смертником” і почали міркувати, як треба покарати Добкіна.

Зі свого боку українці висміяли росіян, які не вміють відрізняти фейки від правдивої інформації.

OBOZREVATEL

У РФ в nідрuві Кримського мосту звинуватили “тeрoрuста-сmeртнuка” Добкіна Михайла. Фото