“Мобіки” вирішили прислухатися до Зеленського – в результаті цілий ешелон “новоприбувших вояків” злетів у повітря

У росії триває часткова мобілізація. Вже відомо про те, що свіжо набраних солдатів починають перекидати до зон ведення бойових дій. Але з одним з ешелонів сталося щось не ладне, каже Гайдай.

Це він підтвердив в ефірі. Журналістам він дав ствердну відповідь на питання, пов’язане з перекиданням на Луганщині бійців, які потрапили до війська під час часткової мобілізації.

Окупанти “курять”, де треба
Глава Луганської ОВА зазначив, що дійсно напередодні наші військові завдали удару по ешелону з “мобіками”. Деталей він, щоправда, не називав. Водночас Гайдай зауважив, що глибоко в тилу російської армії на Луганщині постійно щось вибухає. І це ми спостерігаємо упродовж останніх тижнів.

Я все ж говорив, очевидно, окупанти прислухалися до заклику президента. Тож вони тепер “курять” там, де потрібно. Що командні пункти, що казарми, що склади з боєкомплектами, накопичення техніки. Ну, от і ешелон,
– наголосив Гайдай.

Він зауважив, що все це дійсно відбувається. Ба більше, “бавовну” підвозять максимально якісно. Таким чином він натякнув на те, що ЗСУ не просто лякають ворога. Вони його знищують, і роблять це ефективно.

“Мобіки” вирішили прислухатися до Зеленського – в результаті цілий ешелон “новоприбувших вояків” злетів у повітря