Впiймaли на гaрячoмy! Вогнеборці зaтрuмaлu молодих хлопців, які навмисно пiдпaлювaли траву і поля (ФОТО)

15 квітня рятувальники 5-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Дубно в складі двох пожежних відділень під час патрулювання та моніторингу пожеж в природних екосистемах Дубенського району побачили чорний дим на узбіччі траси Київ-Чоп на території Птицької сільської ради.

Через сильне задимлення на авторасі ускладнився рух автомобілів.

Рятувальники про дану подію повідомили на лінію «102». Проїхавши ще кілька кілометрів вогнеборці помітили двох молодих людей біля горіння сухої трави.

Молодики очевидно не сподівалися побачити пожежний екіпаж та почали утікати з місця пожежі. Рятувальники наздогнали хлопців.

Виявилося, що це молодики віком 16 та 23 роки, які зізналися, що курили та кинули у суху траву недопалки від чого та загорілася. Молодики не думали, що вогнеборці так швидко приїдуть та застануть їх на гарячому.

Співробітники ДСНС під своїм наглядом примусили за допомогою гілок дерев самотужки ліквідувати скоєне двох паліїв.

Потому на місце події прибули представники Дубенського відділу поліції та склали на них порушників адміністративні протоколи про правопорушення за ст. 152 КУпАП. Також з молодиками була проведена профілактична бесіда, щодо недопущення пожеж у природі.

Фахівці Служби порятунку Рівненщини застерігають: пожежі легше запобігти, аніж потім зупинити. Збережемо природу спільними зусиллями.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Впiймaли на гaрячoмy! Вогнеборці зaтрuмaлu молодих хлопців, які навмисно пiдпaлювaли траву і поля (ФОТО)