Щойно! Наші 3СУ були шoкoвaнi, коли дізналися хто їм попався в nолон. Відео вже б’є всі рекорди переглядів

Коли наш воїн побачив їх вік, він не зміг стримати нецензурну лексику. Відео з полоненими показали самі ЗСУ.

Військовополоненим лише по 20 років

Як з’ясувалося, молодикам було лише по 20 років, а приїхали вони з частин Брянської та Калінінградської областей.

Як стверджують росіяни, вони не знали, що їдуть на війну в Україну. В це, правда, важко віриться, враховуючи, що повномасштабна війна станом на 8 вересня триває 197-й день.

Ми вже загубили тут друзів, рідних. В мене батько місяць назад загинув. Через цю війну. Я хочу жити мирно. Працювати у школі, як я працював, виховувати діток, виховувати своїх дітей. З дружиною хочу жити. На біса ви сюди приперлися?! Ми жили нормально, всі радувалися життю тут. Навіщо ви тут потрібні?
– запитував захисник України.

Як сказали полонені, їм “спецоперація” не потрібна, тож військовий ЗСУ закликав їх після обміну розповідати всій країні, що українці не хочуть війни.

На Харківщині взяли в полон молодих росіян: відео. Увага! Нецензурна лексика

ЗСУ захопили у полон мобілізованих з Алчевська та так званої “лнр”

У руки Збройних Сил України потрапили мобілізований загарбник із окупованого Алчевська та 2 окупанти з так званої “лнр”. Один з них заявив, що його примусово мобілізували до російської армії, а військового досвіду у нього немає.

Як зазначили в Національній гвардії України, окупанти потраплять до загального обмінного фонду. Це означає, що в майбутньому їх зможуть поміняти на українських військових.

Щойно! Наші 3СУ були шoкoвaнi, коли дізналися хто їм попався в nолон. Відео вже б’є всі рекорди переглядів