Мосейчук в прямому ефірі просто “знищила” команду Порошенка. Те, що зараз вiдбyвaєтьcя в країні це ваша з Супрун заслуга

Ведуча програми “Право на владу” Наталія Мосейчук різко поставила на місце Артура Герасимова через його критику того, що сьогодні відбувається в медицині.

В ефірі програми йшлося про те, що Україна увійшла в зону високої турбулентності. Обговорювалося, чи достатньо робить влада, щоб відвести країну подалі від грозового фронту.

Співголова фракції партії “Європейська солідарність” Артур Герасимов взявся завзято критикувати дії нинішньої влади і ситуації в медицині.

“Карантин – це було правильне рішення. Але в іншому – хаос, і в першу чергу із захистом лікарів, тому що лікарі не захищені в прямому сенсі цього слова. У них немає нічого “, – зазначив Герасимов.

Представник “Європейської солідарності” почав розхвалювати фонд Порошенко, який передає в лікарні СПЕЦЗАХИСТ і ШВЛ. При цьому Герасимов скромно “забув”, що вся санітарна система була знищена саме за попередньої глави МОЗ – Уляни Супрун, призначеної тим же Порошенко.

“Давайте, щоб я не била нижче пояса, – ця медицина дісталася від вас. І сьогодні колишня в.о. міністерства охорони здоров’я розповідає, чи можна займатися сексом під час коронавіруса. Ну на голову не налазить. Вибачте, це те, що рве просто на шматки “, – різко оборваал хвалебні оди Герасимова ведуча.

Наталю Мосейчук підтримав народний депутат від фракції “Слуга народу” Олександр Дубинський.

“Все, що відбувається зараз в медицині, зовсім знищена система охорони здоров’я – це Порошенко. Це призначення в.о. Міністра МОЗ Уляни Супрун в обхід рішення Верховної Ради, в обхід процедури голосування в парламенті, призначення її спочатку в.о. першого заступника, а потім передача їй функцій в.о. міністра. Це медична реформа, яка повністю знищила систему охорони здоров’я, це скорочення кількості лікарів в 2014 році. 180 тисяч лікарів було, коли Петро Олексійович став президентом, а зараз залишилося 120 тисяч. 60 тисяч лікарів були змушені піти через реформи, яку провів Порошенко “, – нагадав Герасимову сумну статистику Дубинський.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Мосейчук в прямому ефірі просто “знищила” команду Порошенка. Те, що зараз вiдбyвaєтьcя в країні це ваша з Супрун заслуга