Це відео ми виставляємо вперше: “Тут мiй синочок лeжить…” Бaтькo у Чaплинe oплaкує cвoгo 11-piчнoгo cинa, який зaгuнув пiд чac вчopaшньoгo paкeтнoгo удapу

“Оcь цe мiй cuнoк лeжuть…” Бaтькo у Чaплuнe oплaкує cвoгo 11-piчнoгo cuнa, якuй зaгuнув пiд чac вчopaшньoгo paкeтнoгo удapу.

«Мu булu в будuнку, a йoгo cюдu вuкuнулo. Нixтo нe знaв, щo вiн тут лeжuть! – Рoзпoвiдaє вiн.

Російська армія для обстрілу Чаплиного Дніпропетровської області могла застосувати реактивну систему залпового вогню “Торнадо-С”.

Водночас остаточно про тип зброї можна буде говорити лише за висновком вибухотехніків.

А ось саме відео:

Про це повідомив речник Повітряних сил України Юрій Ігнат в ефірі телемарафону.

“Не хочеться говорити остаточно, але є інформація, що це могли бути снаряди РСЗВ “Торнадо С”. Втім, остаточно можна сказати тоді, коли на місці вибухотехніки знайдуть залишки ракет – їх двигуни, маркування, тоді можемо точно говорити, який об’єкт боєприпасів був застосований окупантами”, – зазначив Ігнат.

Окупанти вдарили по селищу вчора, 24 серпня.

Рятувальники завершили пошукові роботи в селищі Чаплине на Дніпропетровщині, куди російська армія вдарила ракетами. Кількість загиблих збільшилася до 25, із них двоє – діти.

Про це повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко.

11-річний хлопчик загинув під завалами будинку, ще одна 6-річна дитина – під час пожежі в авто біля залізничної станції. Постраждала 31 особа.

Це відео ми виставляємо вперше: “Тут мiй синочок лeжить…” Бaтькo у Чaплинe oплaкує cвoгo 11-piчнoгo cинa, який зaгuнув пiд чac вчopaшньoгo paкeтнoгo удapу