Різко дав задню і тут же “злився”: Вчора ніхто не помітив, що в свято зробив “бацька”? Арестович пояснив, що означає цей жест Лукашенка

Вітання від самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка до Дня Незалежності України свідчать про те, що він публічно “злився”. Він намагається мирним шляхом вийти з підтримки розв’язаної Росією війни.

Проте Лукашенко не припинить надавати РФ територію Білорусі для ведення війни проти України.

Про це радник Офісу президента України Олексій Арестович розповів у розмові з російським опозиціонером, юристом та адвокатом Марком Фейгіним.

“Злився”, можна сказати. Нічого йому не буде за це (від інших – ред.). Там же рішення ухвалили глобальне на пошук виходу відносно мирним шляхом. Тому йому не буде нічого за це”, – сказав радник ОП.

Він також сказав, що наземної загрози з боку Білорусі наразі немає. Проте РБ не припинить надавати свою територію для російських військ та ударів по Україні.

“До таких відчайдушних заходів вони не готові. Це перебір. Він (Лукашенко – ред.) може цю вимогу висунути тільки, якщо російська армія дуже сильно захитається в Україні і путінський режим почне самовідступати, наприклад, відходити з нових областей, або будуть вигнані нами”, – розповів Арестович.

Нагадаємо, Лукашенко, який дозволив Путіну бомбити Україну, побажав українцям “мирного неба”.

Різко дав задню і тут же “злився”: Вчора ніхто не помітив, що в свято зробив “бацька”? Арестович пояснив, що означає цей жест Лукашенка