Симоньян! Щойно! Вчора , за пару годин до трагедії з Дугіною, ми йшли парком, а на лавці лежав…

Загибель Дарії Платонової ( Дугіної ) викликала панічні настрої у лавах кремлівських пропагандистів . Російський пропагандисти , які роками розпалювали ненависть проти України та Заходу , в страху .

Цієї ночi пiсля загибелі колеги Дарії Платонової ( Дугіної ) вони усвідомили , що не є недоторканними . Ключовий гвинтик кремлівської редактор пропагандистської головний Russia Today машини Маргарита Симоньян зізналася , що змушена скрізь перебувати з охороною . Посаду про це вона опублікувала в Telegram 21 серпня .

Пропагандистка запевняє , що навесні проти неї нібито відбувалися замахи . Тепер вона боїться навіть дитячих м’ячів . ” Вчора , за пару годин до трагедії , ми йшли парком . З охороною . Я тепер завжди ходжу 3 охороною … На лавочці лежить дитячий м’ячик . Годин з хлопців раптом метнувся до цього м’ячика . Я кажу : ” Ви чого , це ж просто м’ячик ” . Вiн вiдповiдає : ” ” Якби у мене було завдання вас ліквідувати , я б так і зробив : поклав би по ходу вашого слідування просто м’ячик ” . І я подумала : ” Як це все смішно , насправді ” . А через дві години з’ясувалося , що ні . Зовсім не смішно ” , поскаржилася пропагандистка .

Примітно , що у ліквідації Дугіної вона звинувачує Україну , хоча наразі немає жодних доказів . Це не заважає Симоньян вимагати завдання ударів по ” центрах прийняття рішень ” . Що відбувається з російськими пропагандистами зараз , пояснив депутат Верховної Ради Олексій Гончаренко у Telegram .

” Ha росії офіційно відкривається олімпіада страху Ta кого . виживання . Імунітету більше нені в Навіть у топ – пропагандистів написав нардеп . Контекст Пізно вночі 20 серпня під Москвою загинула Дарія ( Дугіна ) Платонова пропагандистка Ta дочка ” російського світу ” Олександра Дугіна . 30 річну жінку було підірвано в автомобілі . Примітно , що вона мала їхати з батьком , який B останній момент вирішив затриматися . Ймовірно , він також мав на меті підривників . . – російська ідеолога

Симоньян! Щойно! Вчора , за пару годин до трагедії з Дугіною, ми йшли парком, а на лавці лежав…