“Міхеїл Саакашвілі – новий прем’єр-міністр”: Eкcтрeнa заява до Зеленського. Разом зі Смешком зможуть зробити…

“Я думаю про себе. Я розумію, що у нас у владі повно політичних імпотентів. Людей, які не в змозі працювати, не мають ні підготовки, ні освіти, ні базових навичок, ні досвіду. Тому я офіційно звертаюся до [президента] Володимира Зеленського.

Вважаю, що в цій ситуації потрібно негайно перезавантажити кадрову політику, скасувати закон про люстрацію, призначити уряд національного порятунку, Міхеїла Саакашвілі призначити прем’єр-міністром, а Ігорю Смешку віддати безпеку. Інакше ми не випливемо і впадемо всі разом “, – сказав Гордон.

“І загроза для України не коронавірус, а його наслідки. Те, що ми зараз маємо, – квіточки. Ягідки почнуться після того, коли люди вийдуть з карантину.

Ми побачимо збанкрутовані бізнеси, величезну кількість людей, що опинилися на вулиці без засобів до існування, величезну кількість представників злочинності, які зараз сидять без діла, а коли вийдуть – почнуть масово надолужувати згаяне. У цій ситуації, як мені здається, треба уряд національного порятунку “, – вважає журналіст.

Він запитав у Саакашвілі, який брав участь в програмі по Skype, чи готовий він до цього виклику.

“Те, що зміни будуть необхідні, я з цим абсолютно згоден. Те, що я фігурую в опитуваннях [з приводу кандидатів на посаду прем’єр-міністра], мені, чесно кажучи, приємно. Не від хорошого життя люди раптом згадали про мене .. . Я однозначно готовий весь свій досвід, всю свою репутацію покласти на кін.

Я хочу ще раз підкреслити, що посадових амбіцій у мене ніяких немає, але кожен з нас, хто може допомогти, повинен допомагати. Я багато років живу в Україні, мій дім тут. До того ж для моєї рідної Грузії виживання України – це теж питання виживання. Так що у мене є егоїстичний інтерес, щоб Україна не тільки вижила, а й процвітала і була потужною. Тоді всім навколо буде добре “, – відповів екс-президент Грузії.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Міхеїл Саакашвілі – новий прем’єр-міністр”: Eкcтрeнa заява до Зеленського. Разом зі Смешком зможуть зробити…