“Без грошей вона йому на хрін не здалася”: Божа кара наздогнала зрадницю Лорак. Повідомляють, що її кинув бойфренд

Російський продюсер Леонід Дзюник розповів, що опальну співачку Ані Лорак кинув коханий, саунд-продюсер Єгор Гліб, який кілька років тому пішов до неї від співачки TAYANNA.

Продюсер додав, що причина їх розставання криється у відсутності стабільного фінансового доходу у Лорак. Так, співачка скасувала концерти в Росії, нещодавно вона лише виступила на весіллі в Єревані, повідомляє УНІАН.

“У тому, що він втік від Лорак в США, немає нічого дивного. Видно, у неї стало зовсім погано з грошима. Звідки їм взятися, коли толком немає ні концертів, ні телезйомок?

А без грошей вона йому на хрін не здалася. Або вона думала, що потрібна йому як жінка?”, – сказав Дзюник в коментарі росЗМІ.

Нагадаємо, Ані Лорак вже понад п’ять місяців мовчить про війну в Україні. Вона скасувала свої концерти в Росії, але так і не висловилася про повномасштабне вторгнення, попри те, що Росія бомбить її рідну Україну.

Також відомо, що ТОВ “Ані Лорак Продакшн”, яка займалася створенням кліпів, пісень і організацією концертів, припинила свою діяльність за рішенням податкової.

Причиною стало ухилення від сплати податків або неподання податкової декларації за минулий рік.

“Без грошей вона йому на хрін не здалася”: Божа кара наздогнала зрадницю Лорак. Повідомляють, що її кинув бойфренд