Лист від бійця, який мужньо тримає оборону «Азовсталі»: Хочу, щоб мої друзі ще раз побачили своїх дітей і відчули запах своїх дружин.

«Поки не було мережі, прокручував у голові все своє життя, згадував дитинство, місця, які відвідав, різні пам’ятні ситуації, все було перед очима, немов у фільмі.

Дуже багато чую від хлопців, що коли вийдуть – одружаться і народять дітей, напевно, це основні плани всіх, хто ще не встиг.

Хлопці, у яких вже є дружини та діти, коли виходить побачити відео з дітьми, – ридають та посміхаються одночасно… Цікаво за цим спостерігати, почуття, як тече життя, не передати словами. Я завжди був людиною, що сидить у кутку та за всіма спостерігає збоку…

Ми, як і колись, сповнені хоробрості та тримаємо оборону, оборону всієї країни.

Противник кожен день намагається захопити Азовсталь, бомбардує авіацією, артилерією (усім, що є), але навіть у найжахливіших умовах ми даємо їм бій і вони, як боягузливі собаки, втікають з позицій.

Ми не збираємося бути мучениками, ми боремося і за свої життя теж та чекаємо підтримки.

Ви робите велику інформаційну роботу, щоб допомогти нам, продовжуйте так і надалі, підтримуйте нас інформаційно, кричіть всім про нас, ви величезні молодці.

Хочу, щоб мої друзі ще раз побачили своїх дітей і відчули запах своїх дружин.

А я, як завжди, лише хочу бутерброд з великим шматком вареної ковбаси та ряжанку з курагою від Простоквашино.

Все буде добре, ми обов’язково повернемося”.

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Лист від бійця, який мужньо тримає оборону «Азовсталі»: Хочу, щоб мої друзі ще раз побачили своїх дітей і відчули запах своїх дружин.