На Донбасі неочікувано для всіх, цілий батальйон “орків” повернув Пyтіну квитки на концерт до Кобзона

Брехня – дуже потужна зброя у руках пропагандистів, але рано чи пізно ілюзія розвіюється і просто зникає. Після цього наступає ефект так званого прозріння, а далі пропаганда починає працювати десь так само, як сокира без топорища.

Так трапилось і на Луганщині, та прозрів цілий батальйон окупантів і відмовився йти у наступ. І все тут ні прохання ні погрози вже не діють. Про це повідомляє Гайдай

«Вони просто неозброєним оком бачать, що відбувається. А зараз наші хлопці вже починають артилерією відпрацьовувати у той бік, де окупанти намагалися закріпитись», – розповів Гайдай.

Щоправда є й такі упороті, які за божевільні ідеї Путіна здатні лізти в будь яку Чорнобаївку, Сіверський Донець і острів Зміїний разом взяті. Саме тому ми повинні вірити у наших захисників і всіляко по максимуму підтримувати. Бо тільки так наші козаки зможуть надати ефективну братську допомогу щоб ті встигли до своїх на концерт Кобзона.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

На Донбасі неочікувано для всіх, цілий батальйон “орків” повернув Пyтіну квитки на концерт до Кобзона