Неначе oзвiрiв як про це дізнався: В кремлі заявили, що у випадку ракетного yдарy по Кримському мосту вони відразу почнуть..

Прессекретар російського диктатора Путіна Дмитро Пєсков відреагував на слова секретаря РНБО Олексія Данілова про те, що Україна за можливості вдарить по Кримському мосту.

За його словами, «навколо мосту, всіх стратегічних об’єктів забезпечуються всі необхідні заходи безпеки та обережності по лінії спецслужб».ВІДЕО ДНЯPlay Video

Пєсков стверджує, що подібна заява — це нібито “анонсування можливого теракту”.

“Це неприйнятно, і тут, звичайно, дуже багато ознак діянь, які підлягають правовій перевірці з подальшим покаранням”, – сказав спікер Путіна.Слухайте подкаст на цю тему

За неофіційною інформацією коли Путіну про це доложили він неначе озвірів, адже саме Кримським мостом Росія доставляє військову техніку до України алце не входила до палнів Кремля

В ефірі Радіо НВ секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що якби ЗСУ мала можливість ударити по Кримському мосту, то б це вже зробили.

“Якщо буде можливість це зробити, ми це обов’язково зробимо”, – сказав він.

Кримський міст — це міст через Керченську протоку, який з’єднує Російську Федерацію з окупованим нею півостровом. Через нього РФ перекидає свої війська і техніку на територію Криму, а потім і на південь України.

Про це зокрема розповідав нардеп Роман Костенко. В інтерв’ю НВ він зазначив: «Було б добре, аби наші партнери забезпечили нас чимось таким, чим би ми могли до [Кримського мосту] дістати. Це б вирішило багато наших питань».

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Неначе oзвiрiв як про це дізнався: В кремлі заявили, що у випадку ракетного yдарy по Кримському мосту вони відразу почнуть..