“Повірте, я за своє життя бачив багато чого, але такого -ніколи”: однокурсник путіна розповів про повний рoзгрoм російських окyпaнтів під Харковом. Відео

Під Харковом знаходиться 25-кілометрова колона розбитої російської техніки та ліквідованих окупантів, які направлялися захоплювати Харків. Вздовж дороги лежать щонайменше 800 трупів солдатів Кремля.

Про це повідомив колишній однокурсник президента РФ Володимира Путіна, а нині американський журналіст та воєнний аналітик Юрій Швець. За його словами, аудіозапис із підтвердженням ситуації на Харківщині він отримав з перевірених особистих джерел. Що подивитися відео, доскрольте новину до кінця.

В записаному повідомленні йдеться про великі втрати армії Кремля на Харківському напрямку. “25 кілометрів: сотні розбитих танків, бронетранспортерів, машин з піхотою, бензовозів…нарахували 800 трупів, які тільки позавчора вийшли захоплювати місто”, – розповідає свідок. Він впевнений, що загиблих значно більше, адже велика кількість з них знаходиться в середині знищеної техніки.

Швець розказав про втрати армії Кремля.
Важка ситуація з тими підрозділами, яким вдалося врятуватися. Йдеться про російських воєнних, які перебувають на території області у селі Козачка. Більшість солдатів з центральних регіонів РФ деморалізовані і відмовляються воювати. Їм погрожують ув’язненням. Проте це не діє, адже окупанти готові відсидіти п’ять років, аби залишитися в живих. “Просто вони зрозуміли, що зайти в Харків означає, що ти труп, однозначно. Від тебе залишаться одні черевики”, – йдеться в повідомленні.

При цьому свідок зазначає, що велика частина воєнних – жителі віддалених частин Росії. Перш за все, мова про населення республіки Тива та Ханти-Мансійського автономного округу. Їм пообіцяли надати квартири за участь у бойових діях.

Спасибо за просмотр!
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Повірте, я за своє життя бачив багато чого, але такого -ніколи”: однокурсник путіна розповів про повний рoзгрoм російських окyпaнтів під Харковом. Відео