Фактично ніхто і не помітив, а більшість і не знала, що на по потопленій “Москві” знаходилася реліквія вартістю 40 млн дол США, яка мала оберігати крейсер від всього злого.

Крейсера ” Москва ” , знищений українськими ” Нептунами ” , був оснащений християнською реліквією , що зіграло з кораблем злий жарт . Українським військовим двома ракетами ” Нептун ” вдалося відправити на дно флагман Чорноморського флоту РФ , ракетний крейсер із символічною назвою ” Москва ” . Корабель не врятувала християнська реліквія вартістю $ 40 млн .

Про повідомив в своєму блозі російський журналіст Олександр Невзоров

” З потопленням гордості путінського флоту крейсера ” Москва ” пов’язана дуже кумедна історія . Путінські адмірали були абсолютно впевнені в невразливості ” Москви ” . Саме тому крейсер заліз у небезпечну зону , де до нього могли дотягнутися українські ракети . і справа не в системах виявлення , відбиття , перехоплення та інше . Ні . Командування Чорноморського флоту отримало наказ вірити в чудотворну силу однієї хронінки ” , – розповів Невзоров .

Він зазначив , що у 2020 році ” Москва ” була ” озброєна ” християнською реліквією – “ магічною тріскою ” , яка , як вважається , була частиною Хреста Господнього . На її придбання російська влада витратила космічну суму – $ 40 млн .

” Щепочка за 40 млн , як відомо , не спрацювала і разом із крейсером вирушила на дно ” , – зазначив Невзоров . Контекст Україна повідомила про удар по 200 метровій ” Москві ” увечері 13 квітня . Крейсер був розбитий за допомогою двох ракет ” Нептун ” українського виробництва . Флагман Чорноморського флоту РФ , який оснащений , зокрема , протиракетним озброєнням , пішов на дно . Міноборони РФ добу приховувало правду про подію , розповідаючи казки про пожежу та детонацію снаряда , а також про те , що корабель ” зберігає плавучість ” . Увечері 14 квітня воно офіційно повідомило , що крейсер пішов на дно . Важливо , що Москва досі не звинуватила у тому , що сталося , Україну . Очевидно , що для РФ це стало важким ударом репутації .

Зазначимо , що корабель був носієм ядерної зброї . Що трапилося з боєголовками і чи були вони на кораблі взагалі , невідомо . За матеріалами dialog.ua

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Фактично ніхто і не помітив, а більшість і не знала, що на по потопленій “Москві” знаходилася реліквія вартістю 40 млн дол США, яка мала оберігати крейсер від всього злого.