Шойгу назвав “головну мету” війни проти України та пригрозив НАТО у разі допомоги Києву

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу заявив, що завдання першого етапу “спецоперації в Україні” виконано. Українські військові нібито зазнали серйозної шкоди і тепер країна-агресор може зосередитися на головній меті – “визволенні Донбасу”.

“Спочатку про хід спеціальної військової операції російських збройних сил на території України. В цілому основні завдання першого етапу операції виконані. Істотно знижений бойовий потенціал українських Збройних сил, що дозволяє зосередити основну увагу і основні зусилля на досягненні головної мети-звільнення Донбасу”, – сказав Шойгу.

Про заяву російського чиновника повідомили пропагандистські ЗМІ. Міністр додав, що Росія має намір “адекватно” відреагувати у разі постачання НАТО в Україну бойових літаків та систем протиповітряної оборони.

“Відслідковуємо заяви лідерів окремих країн НАТО про намір постачати літаки та системи ППО в Україну. У разі їх реалізації адекватно прореагуємо”, – сказав Шойгу на селекторній нараді.

Нагадаємо: Шойгу не з’являвся на публіці з 11 березня. Поповзли чутки, що він має проблеми з серцем. Західні ЗМІ з посиланням на свої джерела повідомляють, що і Шойгу, і начальник Генштабу ЗС РФ Валерій Герасимов вже багато днів не відповідають на дзвінки з Пентагону.

Пізніше радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко повідомив, що у путінського пособника стався інфаркт. До потрапляння до лікарні його довела “жорстка пред’ява” від президента РФ Володимира Путіна, який звинуватив Шойгу у провалі вторгнення в Україну.

Водночас у російському Міноборони окремим наказом вирішили зробити Шойгу “живіше за всіх живих”. І зобов’язали співробітників щодня публікувати фото та відео, щоб показати, що міністр оборони здоровий та весь у роботі.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Шойгу назвав “головну мету” війни проти України та пригрозив НАТО у разі допомоги Києву