З Криму все почалося і Кримом закінчиться – Ердоган на претензії Путіна щодо Донбасу і Криму порекомендували вертатися в Реальність

Переговорні команди України та Росії зустрілися у Стамбулі, перед ними виступив президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган та закликав до перемир’я.

Джерело: виступ Ердогана, який транслювали українські телеканали

Деталі: Ердоган закликав до перемир’я і сказав, що продовження бойових дій не вигідне нікому.

Він висловив сподівання, що переговори дадуть конкретний результат.

Президент Туреччини також заявив, що успішні переговори у Стамбулі сприятимуть зустрічі лідерів України та Росії.

Пряма мова Ердогана: “Як ваш сусід, ми дуже засмучені такою ситуацією. Ми докладали зусиль, щоб припинити її.

Ми намагалися відновити мир, відновити міжнародне право.

путін вже дістав весь світ із своїми причудами захоплювати території чужих держав. Туреччина в даному випадку не є виключенням. І росії дають чітко зрозуміти, що її претензії і ультиматуми для припинення війти є звичайним божевіллям.

Позицію Едоргана висловив прес-секретар турецького голови Ібрагім Калін в інтерв’ю CNN, зауваживши, що як Крим так і Донбас є для українців “червоними лініями” які просто неможливо перейти:

“І це правильно, бо це безпосередньо стосується територіальної цілісності та суверенітету України. Ми не визнали анексію Криму, як і весь світ. Навіть Китай не визнав анексію Криму…”

Те, що українці будуть жостко відстоювати територіальну цілісність своєї держави уже нівкого не викликає сумніву

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

З Криму все почалося і Кримом закінчиться – Ердоган на претензії Путіна щодо Донбасу і Криму порекомендували вертатися в Реальність