Це пeрeмoга, “oркu” тyпo тікають: ЗСУ вже повністю звільнили нашу землю поблизу Харкова та Херсона

Українські військові наступають за низкою напрямків , звільняючи окуповані міста та села . Армія Путіна практично не чинить опору і біжить із раніше захоплених міст і селищ , намагаючись забрати якнайбільше награбованого .

Так , окупанти намагаються втекти з Тростянця Сумської області на викрадених машинах та скутерах . Про це повідомив голова Тростянецької міськради Юрій Бова .

ВСУ як прощальний подарунок загарбникам за допомогою NLAW розбили російський танк Т – 80 під Тростянцем . Раніше на тому ж місці ліквідували БМП , танки та машини окупантів .

Начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник підтвердив , що українські вiйськовi звiльнили східні передмістя обласного центру – Вільхівку та Малу Рогань . Також бійці 92 – ї окремої механізованої бригади та військовослужбовці Харківського гарнізону ліквідували розвідників армії РФ , зокрема командира роти .

Хороші новини надходять і з Херсонщини , де окупантів вибили із Нововоронцовки . Міський голова в апостолівській міськраді андрій Оса пише , що ЗСУ провели блискучий контрнаступ та взяли населений пункт під повний контроль .

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Це пeрeмoга, “oркu” тyпo тікають: ЗСУ вже повністю звільнили нашу землю поблизу Харкова та Херсона