“З дня на день розпочнеться справжнє пeклo”: Українська розвідка відкриває “пoлювaння” у тuлy аpмії РФ

Головне управління розвідки посилено готує мережу партизанів у тилу російських окупантів для завдання точкових ударів . Незважаючи на успіхи ЗСУ , ситуація в Україні , як і раніше , залишається складною і непередбачуваною через те , що Росії неможливо довіряти і всі домовленості з Кремлем не мають жодних гарантій . Про це заявив голова ГУР МО Кирило Буданов в інтерв’ю The Nation . Буданов визнав , що влада України розуміє , з ким має справу , і не чекає дива . ” Ми маємо справу з армією злочинців , мародерів , найманців , і ми готові боротися та перемагати ” , – сказав головний розвiдник .

Він нагадав про прорахунки російського командування , які українські військові успішно використали , показавши , що заяви про “ другу армію світу ” – фейк .

Також Буданов розповів , що українська розвідка спільно з лісниками та мисливцями готує потужну партизанську боротьбу у тилу російських окупантів . ” Полювання ” на загарбників розпочнеться , як тільки ліси та лісопосадки в країні знову стануть зеленими . ” Я скажу , що незабаром настане весна , ліси зазеленіють , і для агресора відкриється справжнє пекло ” , – попередив він .

Він також порівняв це з партизанським рухом у В’єтнамі та афганістані . За матеріалами dialog.ua

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“З дня на день розпочнеться справжнє пeклo”: Українська розвідка відкриває “пoлювaння” у тuлy аpмії РФ